Activitats per la promoció de la salut

A partir de l’octubre tornarem a tenir les activitats per la promoció de la salut (ioga, ioga Kundalini i pilates) a l’Escola Lluís Castells. Aquesta vegada gestionades pel propi ajuntament i amb el suport de la Diputació de Girona.

Podeu apuntar-vos fent servir qualsevol dels mitjans de comunicació de l’ajuntament. Presencialment, per telèfon trucant al 972264422 o per correu electrònic a infoajuntament@riudaura.cat

Les activitats es poden anar a provar un dia de manera gratuïta.

 

ioga 2

 

Ioga

Les classes de Ioga Integral són dinàmiques, fresques i creatives. Es practiquen moviments, postures i tècniques que t’ajuden a tenir consciència corporal i exercicis de respiració i meditació per a una ment serena, relaxada i harmònica. Et sentiràs millor de la musculatura, dels òrgans, de l’esquena, del cor i de la ment; de fet, et sentiràs millor que mai.

No necessites tenir experiència prèvia.

 

 

Ioga Kundalini SIMPLE

 

 

Ioga Kundalini

El Ioga Kundalini o altrament dit ” Ioga de la Consciència”,  treballa amb totes les eines del ioga, la postura, la respiració, el so dels mantres, la meditació i la relaxació per assolir un estat òptim de salut, augmentar la vitalitat i flexibilitat del cos, obtenir claredat mental, concentració i un estat de pau interior que ens permet mantenir la calma davant les dificultats del dia a dia.

 

 

outdoor yoga

 

Pilates

Pilates és un mètode d’entrenament físic i educació postural. Qualsevol persona pot practicar-lo adaptant el grau de dificultat a les característiques de cadascú.Treballa els muscles profunds i els seus beneficis són tant mentals com físics. Millora la postura, augmenta la flexibilitat,tonifica la musculatura,disminueix l’estrès…

 

 

Horaris, preus i descomptes de les activitats:

  • Ioga: dilluns de 20:30 a 21:45 hores i dimecres de 20 a 21:15 hores.
  • Ioga Kundalini: Dilluns de 19 a 20:15 hores i dissabte de 9 a 10:15 hores.
  • Pilates: dimarts de 21 a 22 hores i dijous de 20 a 21 hores.

 

  • Ioga i ioga kundalini: 20€ al mes (per un dia a la setmana), 30€ al mes (per dos dies a la setmana).
  • Pilates: 15€ al mes (per un dia a la setmana), 25€ al mes (per dos dies a la setmana).
  • Es pot pagar al mateix ajuntament o per transferència bancària.

 

  • 10% de descompte si es paga el curs sencer (d’octubre a juny).
  • 5% de descompte si es paga un trimestre sencer (no acumulatiu amb l’any sencer).