Agraïments de l’Alcalde per la Festa Major

Ja hem deixat enrere la festa major d’aquest any, una festa atípica a causa de  les dificultats d’aquest moment que ens ha tocat viure.

Vull agrair a totes les persones que han assistit als diferents espectacles, la seva participació i el seguiment exemplar que han fet de totes les normes de seguretat, que ens venen dictades.
Les diferents activitats que s’han fet han estat pensades perquè en puguem gaudir tots, i no tindrien sentit sense la participació del poble.

Vull agrair la feina feta, de manera desinteressada, per part de les persones que han col·laborat a organitzar i a fer possibles tots els actes d’aquest cap de setmana.

Per acabar, vull agrair a tots els artistes que han actuat la seva participació i les facilitats que ens han posat per duplicat o triplicar els espectacles, i així poder complir amb totes les mesures de seguretat.

També donar les gràcies a la feina feta per en Txiqui, que ens ha deixat veure i gaudir d’una part de la història recollida durant anys per la seva família.

Creiem que la cultura és important i essencial i la implicació de totes les parts per poder seguir gaudint de la mateixa ens fa créixer com a societat.
La cultura ens uneix, independentment de les creences personals de cada un de nosaltres, i és per això que no volem renunciar a ella i farem sempre el possible per poder-ne gaudir.

Un cop més, en nom meu i de l’equip de govern, el més sincer agraïment.

 

Agustí Llop i Miarons

Alcalde de Riudaura