Armari de paquets Citypaq a Riudaura

Ja tenim instal·lat al poble un armari d’enviament i recepció de paquets Citypaq de Correos. Està situat al costat del centre cívic, on també hi ha el desfibril·lador i el contenidor de roba usada.

Aquest armari permet enviar paquets sense haver-los de portar a l’oficina de correus i rebre’ls sense haver d’estar atent a quan vindrà el transportista i si podrà trobar casa nostra (com és el cas de molts veïns que viuen fora del nucli).

Per fer-lo servir hem de seguir aquests passos:

  1. Registrar-nos de manera gratuïta a www.citypaq.es (o fer servir l’app de mòbil CityPaq)
  2. Triar com a favorit l’armari Citypaq de Riudaura introduint el seu codi: A0001210D
  3. Una vegada registrats ja podrem enviar paquets seguint els passos que s’indiquen a la web o a l’aplicació de mòbil. En aquest apartat també podem tramitar la devolució de paquets que haguem rebut, si ens calgués.

I també podrem rebre paquets, ja sigui els que comprem a les botigues associades a Citypaq com a qualsevol altra botiga online, fent servir una adreça que ens donarà la pàgina o l’aplicació amb un format com aquest:

Destinatario: GGXXXGVP – Nom Cognom Cognom
Dirección: CARRER JOAQUIM VAYREDA, 6, Local CORREOS
17800 OLOT
GIRONA

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon gratuït del servei: 900.400.004 en horari de dilluns a divendres de 8:00 a 21:00 i dissabtes de 9:00 a 13:00.

 

Pantalla Citypaq