Calendari d’activitats: Gener 2016

Després de les festes de Nadal enfilem el mes de gener. Aquest mes ens porta una sèrie d’activitats a les que us convidem a participar:

 

Divendres dia 15 de gener a les 16:30 a l’escola Lluís Castells i coincidint amb la sortida dels nens de l’escola es farà el taller/xerrada “On ets Andròmeda” que estarà dedicat al fenòmen de la contaminació lumínica.

 

Diumenge dia 17 de gener a les 18h a l’Escola Lluís Castells l’equip de govern municipal farà una sessió informativa oberta a tots els veïns del poble per explicar les coses que s’han fet en el darrer trimestre de l’any 2015 i les que es faran en aquests començaments de 2016.

 

Dimecres dia 20 de gener a partir de les 12 del migdia celebrarem la diada de Sant Sebastià. Començant per un Ofici Solemne a l’Església de Riudaura i que presidirà el Bisbe de Girona Francesc Pardo i tot seguit un dinar al Bar Pilar.

 

El Cap de Setmana del 23 i 24 de gener Riudaura acollirà la sortida i arribada d’una de les proves més emblemàtiques de la comarca: Les 24h del Centre Excursionista d’Olot. Us convidem a viure-les al màxim doncs serà tot un aconteixement pel poble.

 

Diumenge 31 de gener a les 18:30 i a l’Escola Lluís Castells es farà la xerrada “Les Etiquetes dels cosmètics” on podrem aprendre a llegir les etiquetes d’aquest tipus de producte i poder identificar-ne elements tòxics o nocius.

En aquest enllaç us podeu descarregar el programa: Calendari Gener

Recordeu que trobareu tota la informació als plafons informatius que hi ha al poble i també a les xarxes socials.