Canvis en un concert de la Festa Major

Malauradament, us hem d’informar que els concerts de folk que havia de portar a terme en Roger Usard no es podran celebrar.

Tal com ens ha dit ell mateix:

“Treballo en una escola pública a Manlleu i sóc tutor d’un grup de 6è. Aquest matí ens han confirmat un cas positiu a l’aula, hem activat el protocol i ens han fet les PCR. D’aquí 24 o 48 hores sabré el resultat, però sigui el que sigui, haig d’estar dues setmanes en quarantena per precaució, ja que hi ha la possibilitat que surti un fals negatiu. Si fos un futbolista, ja m’haurien fet un test que em permetria fer un partit aquesta mateixa tarda, però com que només sóc un pobre mestre i músic, no em queda altre remei que cancel·lar l’actuació. Em feia molta il·lusió actuar al poble que des de fa tres anys ja considero casa meva, i espero que puguem trobar una nova data aviat (amb negatius confirmats) per compartir amb tots vosaltres les meves cançons.”

 

Per sort vivim en un poble ple de músics i Marä Duet ens oferirà tres concerts el dissabte, a les 12:00, 16:30 i 20:00 hores (NO a les 22:00 hores, com estava programat) per seguir la Festa Major amb el mateix nombre d’espectacles.

Marä Duet són Marcelo Valente a la guitarra i la riudaurenca Ara Godina a la veu, que ens portaran un repertori pop de diferents procedències i estils, uns temes que els encanta tocar i compartir des de la seva sonoritat i gaudi.

 

Ara Godina Marcelo Valente

 

És el signe del temps que ens ha tocat viure, però seguirem gaudint de la festa tant com sigui possible!