Canvis ultima hora D’aquí estant veig una estrella 2019.

Comunicat d’última hora: Per risc de pluja els actes del dissabte 27 es traslladaran a diumenge 28. 

Els actes del divendres 26 es mantenen.

 

Els dies 26 i 28 de juliol, a la plaça del Gambeto de Riudaura, celebrarem una nova edició, la catorzena, del festival D’aquí estant veig una estrella, cançons i tonades tradicionals a Riudaura.

El divendres 26, a les 21 hores, es farà el sopar de Cantadors i ens hi acompanyaran en Pep Gimeno, Botifarra, i en Miquel Gil, que ens portaran el seu treball NUS. Un nus de complicitat entre dos cantadors valencians musicalment diversos, però lligats pel fil de la música valenciana. - Nus -

Els tiquets del sopar es poden adquirir al mateix Ajuntament de Riudaura. El preu és de 8€ per als menors d’11 anys i de 15€ per als més grans. Hi ha places limitades.

El diumenge 28, a les 22 hores, tindrà lloc el tradicional concert en el que aquest any, juntament amb els Músics i els Cantadors de Riudaura, hi participarà el grup de cançó improvisada Corrandes són Corrandes. Christian Simelio i Anaís Falcó improvisen mentre canten amb diferents tonades tradicionals de la Catalunya Vella per provocar emocions amb la paraula, el so i el gest.

També hi participaran l’arpista Josep Maria Ribelles i els cantadors Laia Bosch i Albert Massip.

Corrandes són CorrandesLes estrelles principals de l’esdeveniment, els Músics i Cantadors de Riudaura, participaran al festival amb tres formacions de músics i el grup de cantadors del poble, ens interpretaran algunes de les cançons que ja havien cantat en la col·laboració del treball de camp que va precedir la publicació del llibre de Josep Garcia, D’aquí estant veig una estrella.

En el concert, la Comissió de Festes de Riudaura oferirà servei de bar i entrepans.

Concert organitzat per l’Ajuntament de Riudaura, amb el suport del Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa de Marboleny, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.Llibre D'aquí estant veig una estrella