Comença el procés dels Pressupostos Participatius 2019

A partir del proper dilluns dia 11 de març i fins el divendres 22 de març ja podeu presentar les vostres propostes pels Pressupostos Participatius 2019, als que hi dedicarem una inversió total de 20.000€.

Es podran presentar un màxim de dues propostes per persona i dues per entitat. Les propostes es presentaran amb l’ajuda d’una fitxa-formulari disponible en paper a l’Ajuntament i en format digitat en aquest formulari.

Les propostes que poden ser presentades, votades i escollides en el procés de pressupostos participatius han de complir alguns requisits, com ara la legalitat, que siguin de competència municipal i que donin resposta a necessitats del poble (podeu trobar tots els requisits i més informació a la pàgina Pressupostos Participatius 2019 i al Reglament dels Pressupostos Participatius 2019).

Una novetat d’aquest any és les propostes presentades han de tenir un pressupost mínim de 2.500€, per evitar que el vot s’acumuli en opcions de petit valor “per acabar d’omplir” el full de votació.

Recordeu que les propostes que es presentin es debatran, consensuaran, ampliaran o acordaran a la trobada veïnal oberta a tothom el diumenge 31 de març.

Per més informació: Marta Teixidó (682404396 – mteixido@casg.cat) o bé a Ajuntament de Riudaura (972264422 – infoajuntament@riudaura.cat)