Festa Major de Riudaura 2018

El proper cap de setmana, 14, 15 i 16 de setembre celebrem la Festa Major del poble, amb àpats, activitats i música per a tothom.

 

Dm6c75oX0AAk6LC Dm6c75pWwAAr0J-Dm6c75vXcAAVzkQ Dm6c75tXgAErB7N

Salutació

Comencem un nou curs i, com cada any, ho fem celebrant la Festa Major de Riudaura.

Després dels mesos d’estiu en els quals, qui més qui menys, trenquem amb les rutines de l’hivern i voltem una mica pel món, és hora de recuperar les nostres activitats habituals, tornar a la feina, reobrir l’escola un curs més i enfilar la tardor i l’hivern amb les piles carregades i els nostres millors propòsits pel nou curs.

I com cada any ho podem fer amb aquest cap de setmana ple d’activitats que ens prepara amb molta il·lusió la Comissió de Festes de Riudaura i el seu equip de col·laboradors a qui des d’aquí vull agrair un cop més la feinada que fan de manera desinteressada per tots els veïns.

Divendres començarem amb la tradicional butifarrada popular que donarà pas al Bingo Musical organitzat per la Comissió Jove.

Dissabte tindrem la novetat de la primera fira de l’intercanvi on grans i menuts podrem portar allò que ja no fem servir i mirar de canviar-ho per algun altre objecte al qual li podrem donar una segona vida. A la tarda, després del dinar popular, comptarem amb una tarda d’allò més musical: la Sara Oliver amenitzarà la sobretaula amb la seva veu i les seves cançons, i després, per segon any gaudirem amb l’actuació de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia que ens portarà el seu concert “Un sioux a Chicago”. A la nit pirotècnic i correfoc amb el Drac Rifenyo per acabar tancant el dia amb una mica de roc and roll amb el concert dels Leftovers.

Diumenge, com sempre, missa i vermut popular i a la tarda ens trobarem al prat de la costa per ballar sardanes i berenar a la tornaboda.

És aquest un any especial i no vull passar per alt les circumstàncies polítiques que viu el nostre país i que fan que tinguem a 9 persones tancades injustament a la presó i unes quantes més que han hagut de marxar a l’exili per no haver de sotmetre’s a la justícia espanyola. Malgrat celebrem la festa major us tenim presents i mentre duri la injustícia tindrem un record per a tots vosaltres. Us volem a casa.

Com sempre, us convido a penjar la bandera amb l’escut de Riudaura als vostres balcons i obrir les portes i acollir a aquells qui s’acostin a visitar-nos per la nostra festa. De ben segur que gaudirem tots plegats de tres fantàstics dies de Festa Major.

Bona festa a tothom!

David Jané, Alcalde de Riudaura

Baixa’t el programa de les festes en format PDF o consulta tota la informació a l’aplicació Smartvila

Amb el suport de la Diputació de Girona