Festa Major de Riudaura 2019

El cap de setmana del 13, 14 i 15 de setembre celebrarem la Festa Major de Riudaura amb un munt activitats, àpats i música per a tothom.

Salutació de l’alcalde
Comencem a deixar enrere els mesos de calor i els dies llargs, que conviden a sortir i fer vida a l’exterior, a relacionar-nos i a fer una aturada de les rutines habituals.
A les portes del final de l’estiu encetem la Festa Major De Riudaura. Coincidint amb aquestes dates, també comença el curs escolar i les nostres rutines quotidianes, que iniciem un cop més, amb les energies renovades.
Agrair a la comissió de festes i a tots els col·laboradors, la feina i els esforços emprats per organitzar la festa major.
Encarem un cap de setmana amb les activitats preparades amb il·lusió per la comissió de festes.
El divendres a la tarda començarem amb la cercavila dels Gegantons i tot seguit, el pregó de festes, a càrrec d’en David Jané.
Al vespre, sopar a la sala del Centre Cívic, seguit de concert.
El dissabte al matí ioga i una bicicletada, per començar el dia.
Per recuperar forces, us esperem al dinar popular, i a gaudir de la resta d’activitats del dia.
El diumenge, el tradicional repic de campanes, missa, seguit del ball dels Gegantons i de la cabra d’Olot i vermut per a tots.
A la tarda al prat de la Costa, tornaboda i sardanes, i al vespre, per acabar la festa, la pirotècnia a la plaça Puig Estela.
També, durant els tres dies, es farà una exposició gratuïta, “Artistes a Riudaura”, a càrrec d’en Toni Mateos.
Malgrat siguin dies de festa, no vull deixar de recordar, les persones empresonades injustament, per defensar els nostres drets  col.lectius, seguint els punts del seu programa electoral, i a l’esforç i al patiment de les seves famílies.
Convidar els veïns a penjar la bandera amb l’escut de Riudaura, i a gaudir dels dies de festa Major i dels actes, del programa de festes.
Bona Festa Major a tothom.
Agustí Llop
Alcalde de Riudaura

A continuació podeu veure els actes principals de les festes, i també baixar-vos el programa en format PDF.

Programa festes Riudaura divendres 13Programa festes Riudaura 2019 dissabte 14Programa festes Riudaura 2019_page-0015Programa festes Riudaura 2019_page-0016