Fun Home, amb l’actuació del riudaurenc Marc Andurell

A partir de demà, 13 de setembre, i fins el 14 de novembre, el musical Fun Home està en cartellera al Teatre Condal de Barcelona.

 

Un musical per conèixer una família que no s’assembla en res a la teva… i s’hi assembla en tot

Quan el seu pare mor inesperadament, la novel·lista gràfica Alison se submergeix profundament en el seu passat per explicar la història de l’home volàtil, brillant i únic el temperament del qual i secrets van definir la seva família i la seva vida. Movent-se entre el passat i el present, Alison reviu la seva infància única jugant en l’empresa familiar, la funerària Bechdel, la seva creixent comprensió de la seva pròpia sexualitat i les preguntes imminents i sense resposta sobre els desitjos ocults del seu pare.

Fun Home és un musical refrescantment honest i totalment original sobre veure als teus pares a través d’ulls adults.

 

marcandurell

En el musical hi actua el riudaurenc Marc Andurell, graduat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, en l’especialitat d’Interpretació de Text. Ha fet càmera amb Mireia Juarez i Pep Armengol. En teatre ha protagonitzat Tom Sawyer: Detectiu (2014), de Lazzigags, al Jove Teatre Regina i posterior gira; ha fet temporada al Teatre Gaudí de Barcelona amb Per Sobre De Totes Les Coses – Bare (2014), com a Alan i cover de Peter, sota la direcció de Daniel Anglès; ha protagonitzat Un Musical Innominable com a Ron Weasley, i el microteatre Un tatuatge de Jesús a la cama, de Joan Gallart.

També ha aparegut a la pel·lícula Barcelona Nit d’Hivern de Dani de La Orden, i ha estat membre del grup vocal Deudeveu, guanyador de la primera edició del programa Oh Happy Day de TV3, actuant al TNC, al Festival de Cap Roig, i al Teatre Coliseum, entre d’altres.

 

Podeu trobar més informació a la web del musical: www.funhome-elmusical.com