Inscripcions obertes pel Casal d’estiu de Riudaura

Ja s’han obert les inscripcions pel Casal d’estiu de Riudaura. Aquest any les activitats estaran centrades entorn del treball de l’univers i de la sostenibilitat, d’acord amb les mesures sanitàries excepcionals, però sempre divertides, educatives i amb un component pedagògic.

El casal tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol, de 9 a 13 h, amb servei d’acollida de 8 a 9 h, ja inclòs en el preu.

Hi podran participar nens i nenes de P3 a 6è (les places són limitades) i l’activitat es durà a terme al Centre Cívic.

  • Preu de l’activitat: 46,64 €/setmana
  • Servei de menjador: 15,95 € /setmana
  • Descomptes: 5% de descompte per germans inscrits, 5% de descompte per família nombrosa, família monoparental o certificat de disminució i 5% de descompte a partir de la tercera setmana d’inscripció (només s’aplicaran per al servei de casal i durant el període d’inscripcions)

El servei de menjador només s’activarà si hi ha prou demanda (amb monitoratge, però cadascú portant la carmanyola).

Informació i inscripcions:

Les inscripcions es poden fer a través d’internet utilitzant https://casals.garrotxa.cat/ des d’aquest dijous 4 de juny a les 9 h i fins al 14 de juny, a les 24 h.

Aquest tràmit també es podrà realitzar a l’ajuntament amb cita prèvia (972 26 44 22).

Per culpa de l’excepcionalitat del moment, no hi haurà reunió presencial amb les famílies i hem fet un vídeo amb tota la informació, el podeu trobar a https://youtu.be/cIZb5xfD4g8.

Abans de l’inici del casal també s’enviarà per correu electrònic informació més detallada del casal.

Nota: les inscripcions per les brigades joves de Riudaura estaran obertes del 8 al 19 de juny a través del mateix aplicatiu. Aviat publicarem una notícia amb tota la informació.

Organitza: Ajuntament de Riudaura i Consell Comarcal de la Garrotxa