L’Amàlia i les ombres lunars, espectacle d’ombres el 17 de juliol al Centre Cívic

El diumenge 17 de juliol, a les 22:00 al Centre Cívic de Riudaura, Animamundi Teatre ens porta l’espectacle “L’Amàlia i les ombres lunars“.

 

El món de l’Amàlia és ple de llum i color! Però… també hi ha un núvol que apareix quan menys t’ho esperes. És tan gran i fosc que fins i tot pot tapar la llum del Sol. L’Amàlia vol desfer-se’n! Ja en té prou! Però sense aquell núvol el seu món ja no serà el mateix. Tot comença a anar malament… molt malament! Només la Lluna brilla en la foscor. Qui podrà ajudar a posar en ordre el món de l’Amàlia abans no sigui massa tard?

L’Amàlia i les ombres lunars és una obra de teatre representat amb ombres xineses que parla de l’equilibri de la natura, el Sol i els núvols, la Lluna i els estels, la Via Làctia i tots els colors de l’arc de Sant Martí!

 

Animamundi Teatre és una companyia de titelles especialitzada en la tècnica de les ombres xineses. Kerstin von Porat, autora i creadora dels espectacles, titulada pel Departament de Titelles de l’Institut del Teatre de Barcelona, va iniciar la seva activitat professional el 1988. Una de les aficions és la música i la major part de les composicions musicals que apareixen en els seus espectacles són creades i interpretades per ella mateixa.