Nou servei de Biblioteca a l’Escola

A partir del dimarts 13 de febrer, l’espai de biblioteca de l’escola de Riudaura s’obrirà als nens i joves del poble en edat lectiva amb l’activitat de BIBLIOTARDA.

Aquest espai vol ser un lloc de trobada per a nens i joves on puguin fer els deures, llegir i jugar (recordant que és un espai de biblioteca). Els nens i nenes de P3 fins a 2n de primària hauran d’anar acompanyats d’un adult per accedir-hi.

També s’hi podran fer activitats diverses, com per exemple explicar contes, projectar documentals o pel·lícules… i qualsevol proposta de tipus cultural es pugui presentar, tant per part de l’AMIPA, l’Escola o l’Ajuntament com, sobretot, per part dels mateixos nens i joves, que són els que s’han de fer seu aquest espai i els que tindran més imaginació, n’estem segurs.

L’activitat serà coorganitzada per l’Ajuntament i la Comissió de biblioteca de l’AMIPA, en coordinació amb la Comissió de Biblioteca de l’escola, i estarà oberta de 17 a 19 hores de la tarda, de dilluns a divendres i durant els mesos escolars.

Entre la sortida dels nens a les 16:30 i el començament de l’activitat de biblioteca no hi haurà servei d’acollida. Aquest espai de temps ha de servir perquè els nens berenin fora de l’escola amb la supervisió dels seus pares.

El proper divendres 9 de febrer a les 16:30 farem una SESSIÓ INFORMATIVA a l’Escola per informar d’aquest servei i resoldre qualsevol dubte o pregunta que pugui sorgir.

Us hi esperem!