Places disponibles al casal d’estiu de Riudaura 2022

Tot i haver finalitzat el termini inicial d’inscripcions, encara queden places disponibles al casal d’estiu de Riudaura 2022 i ampliem indefinidament el termini.

Per les inscripcions, feu clic AQUÍ.

Els passos a realitzar són els següents:

  • Registre del pare/mare/tutor/a (si ja us heu registrat, heu d’entrar amb el vostre usuari i contrasenya)
  • Registre del fill/a, si no està ja registrat.
  • Seleccionar les setmanes i serveis corresponents (opció d’adjuntar la documentació requerida)
  • Efectuar el pagament mitjançant TPV o ingrés bancari
  • L’usuari rep un correu electrònic amb la fitxa d’inscripció on hi ha desglossats els serveis, l’import, les dades del nen/a, etc.
  • Els usuaris hauran de portar aquesta fitxa DEGUDAMENT SIGNADA a l’Ajuntament de Riudaura (No s’acceptarà cap participant en el casal sense l’autorització signada)

Si teniu dubtes per fer la inscripció, us deixem una guia pas a pas AQUÍ

Animeu-vos a participar!

 

 

CONSTRUÏM L’ESTIU

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.