Prealerta del Pla d’Emergència per Nevades

Tot i que no sembla que hagi d’afectar amb gravetat el nostre municipi, us informem que Protecció Civil de la Generalitat ha emès una Prealerta del Pla d’emergències per nevades NEUCAT davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya SMC de nevades a partir d’aquest vespre a tot l’interior, especialment a la Catalunya Central durant la nit i al prelitoral de Barcelona i Tarragona demà al matí, i per les afectacions que se’n poden derivar especialment en la circulació afectant vies principals.
L’episodi de nevades s’iniciarà a partir d’aquest migdia al Pirineu Occidental i amb el pas de les hores s’anirà desplaçant cap al sud i l’est estenent-se a altres comarques de l’interior. Durant el dia d’avui, la cota de neu baixarà progressivament des dels 800 metres fins als 400 metres al final del dia. La propera nit i matinada la nevada afectarà la Catalunya Central i especialment les comarques d’Osona i el Moianès així com les cotes més altes de la Selva i el Vallès Oriental, amb precipitacions importants a cotes baixes. També podrà afectar al Baix Ebre i Montsià la neu afectarà al massís del Port.

Enllaços per a la població

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l’enllaç

http://interior.gencat.cat/nevades

Podeu consultar la possible afectació a la xarxa viària a:

https://www.instamaps.cat/geocatweb/visor.html?businessid=65f5ec22f305d277f665b043ce4b8d8a&id=14205319#10/42.1140/2.1039