Reunió informativa de les brigades joves 2019 el 15 de maig

Com cada estiu, l’Ajuntament, amb la col·laboració del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, impulsa la Brigada Jove d’Estiu.

Donada la manca d’oferta d’activitats a l’estiu per als joves d’entre 14 i 16 anys, plantegem aquesta proposta vinculada al voluntariat pel poble, oferint un espai de participació directe en la vida municipal.

Creiem que és una oportunitat als joves per aprendre i aprofitar l’estiu, i que és una iniciativa que cal recompensar, aquest any amb una sortida conjunta amb tots els brigadistes de la comarca a PortAventura, els dies 19 i 20 d’octubre.

Hi poden participar els joves empadronats al municipi i nascuts els anys 2003, 2004 i 2005.

Les Brigades Joves d’Estiu es portaran a terme de l’1 al 26 de juliol de 9h a 13h a diferents espais municipals.

El dimecres 15 de maig a les 19:30 a la sala del Centre Cívic de Riudaura, es portarà a terme una reunió informativa adreçada a pares i joves interessats, en la que concretarem les feines que es faran, el monitoratge, la temporalitat i hores al dia, les compensacions… i donarem els fulls d’inscripció, que permetran inscriure’s fins el 7 de juny.

Per a qualsevol dubte o comentari, o les aportacions que creieu oportunes, ens podeu localitzar a través de l’Ajuntament (972264422 – infoajuntament@riudaura.cat), del correu electrònic criera@garrotxa.cat o al telèfon 618509099.