Reunió informativa: transport públic a demanda per a Riudaura i la Garrotxa

El dimecres 21 de juliol a les 20 hores al Local Social, farem una reunió informativa sobre la nova modalitat de transport públic a demanda.

A partir d’avui ja es posa en marxa el servei de transport públic a demanda Clic.cat a 10 nuclis de població de la Garrotxa, entre ells Riudaura.

La particularitat del servei Clic.cat, prestat per la Generalitat de Catalunya, és que hi haurà transport públic tots els dies feiners, amb parades als 10 nuclis de població, però només si hi ha usuaris que sol·liciten el servei com a mínim 15 minuts abans de la parada prevista al punt de sortida, ja sigui fent servir l’aplicació de mòbil Nemi de TAD-TEISA per a Android o iPhone, o trucant a la central de la Teisa de dilluns a divendres feiners de 8 a 20 hores (972260196 o 972204868).

En cas que es necessiti una plaça per a persones amb mobilitat reduïda, cal indicar-ho expressament en el moment de fer la reserva.

Mitjançant l’app, el client rep informació en temps real de la posició del vehicle i l’hora d’arribada a la parada escollida en la seva reserva.

AQUÍ podeu baixar els horaris i la informació per baixar l’APP en format PDF.