Riudaura obté la distinció de Vila Florida

Riudaura s’incorpora al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Ja són 104 municipis a tota Catalunya que formen part d’aquest moviment.

Amb l’adhesió de Riudaura ja són deu els municipis de la Garrotxa en formar part de Viles Florides: Besalú, Les Preses, Olot, Sant Jaume de Llierca, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts, Santa Pau, la Vall d’en Bas, la Vall de Bianya i, ara, Riudaura. La Garrotxa es converteix així en la segona comarca amb més viles florides de Catalunya, després del Maresme, que encapçala el rànquing amb setze municipis. Empatada amb la Garrotxa, trobem t Osona, també amb deu municipis florits.

Per Maria Antònia Danés, regidora de Medi Natural i Pagès de Riudaura, “poder formar part de Viles Florides suposa un pas més en el nostre compromís amb la natura i l’entorn natural, i en la feina que des de fa anys portem a terme en aquesta línia“.

Podeu veure la notícia de la incorporació i tota la informació d’aquest projecte a la web de Viles Florides.