Seguiment de les propostes dels Pressupostos Participatius 2019

Després de les votacions dels Pressupostos Participatius 2019 (del 15 al 26 d’abril online i el 28 d’abril presencialment), amb la participació de 225 votants (un 57,5% del cens), van resultar escollides quatre propostes, que a hores d’ara es troben el en següent estat d’execució:

Proposta A: Millorar la seguretat de les zones de pas infantils (5.000€)

Aquesta proposta es troba en fase d’execució. Consta de tres actuacions:

  • Posar una tanca a la zona verda de davant de l’Escola Lluís castells per evitar que els nens surtin corrents cap al carrer del costat, on aparquen molts cotxes a la sortida de l’escola. Aquesta actuació ja ha estat executada.

Tanca parc escola

  • Posar una tanca a l’encreuament entre el carrer d’Olot, el carrer Surita i el carrer Tiradors, una zona on desemboca un caminet que ve de l’escola i que és especialment complicada pels vianants. Aquesta actuació està  pendent d’execució.
  • Posar uns senyals d’advertència per als vehicles a la zona de l’encreuament esmentada en el punt anterior. Aquesta actuació ja està executada.

Senyal

Proposta D: Millores per a celebracions a la Sala del Centre Cívic (4.500€)

Aquesta proposta ja ha estat executada amb la instal·lació de diversos equipaments a la zona de bar de la sala del Centre Cívic: l’extensió de la barra, una nevera per a begudes i un rentaplats industrial.

Barra i nevera

Rentaplats

Proposta B: Elaboració d’un “Pla d’accessibilitat per a Riudaura” (3.300€)

L’elaboració del Pla d’accessibilitat ja ha estat encarregada als tècnics del Consell Comarcal i es troba en fase d’elaboració.

Proposta I: Aïllament acústic de la sala polivalent de l’Escola (7.700€)

Aquesta proposta ja ha estat executada.

Aïllament acústic

 

En el següent vídeo podeu veure un resum de totes les fases dels Pressupostos Participatius 2019