Unes paraules de l’Alcalde per començar la Festa del Roser 2020

Torna a ser primavera i, un any més, ja tenim aquí la Festa del Roser.

Aquest any, però, serà una festa diferent, en molts sentits, a causa del confinament. Per evitar la propagació de la COVID-19 no ens podem reunir per fer la majoria d’actes que es feien en anys anteriors, com ara sopars, el ball del Gambeto, actuacions musicals…

Les situacions viscudes durant aquests darrers mesos de pandèmia i confinament ens han posat a tots a prova i hem vist com es reduïa la nostra activitat a uns nivells que no creiem possibles; tots ho hem viscut de maneres diferents: amb angoixa, amb nervis, amb preocupació per la situació actual i la futura i, amb tot, demostrant una enorme dosi de responsabilitat com a poble.

No vull deixar passar aquesta oportunitat per donar el meu condol a totes les persones que han perdut aquests dies familiars o amics, i també per agrair, de la manera més sincera, l’enorme tasca que han fet els professionals mèdics i els treballadors dels serveis assistencials i d’atenció a les persones, que han seguit actuant fins i tot quan els mitjans d’autoprotecció eren del tot insuficients.

Aprofito, també, per agrair a l’Associació de la Comissió de Festes la feina que ha fet durant els darrers anys organitzant les diferents festes que s’han fet al poble i que, malauradament, van decidir la seva dissolució com a entitat, i també reconèixer i valorar la cessió del capital propi, que tenien, a l’Ajuntament.

Malgrat totes les dificultats i restriccions, no volem suspendre la festa i ens resistim a deixar passar aquests dies sense fer activitats per mirar de gaudir de la celebració de la Festa del Roser a Riudaura.

És per això que, gràcies a veïns i veïnes del poble, que han col·laborat amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament en la preparació de la festa dels Reis i en la del Roser, s’ha elaborat un programa de festes “confinades”, que esperem que gaudiu.

Bona Festa del Roser de Riudaura 2020

Agustí Llop
Alcalde

Consulteu els actes de la Festa del Roser 2020.