V Golden River Blues Festival (Memorial Toni Gaspar) a Riudaura

El diumenge, 29 de desembre, a les 18.30 hores al Centre Cívic de Riudaura, arriba una nova edició, la cinquena, del Festival de Blues de Riudaura.

Aquest any, al V Golden River Blues Festival (Memorial Toni Gaspar) hi tocaran “Agustí Mas Blues” i “The Rusties Blues Band“.

Agustí Mas Blues, que ens portarà el seu treball “Blues Prescription”, és una banda de Barcelona formada per Núria Almazán a la veu, Agustí Mas a la guitarra elèctrica, Jeroni Pagan als teclats, Rafa Escote al baix fretless i Pablo Posa a la bateria. Segons les seves pròpies paraules, són “Una banda nascuda del fil de l’amistat per divertir-se a l’escenari fent Música”.

agusti mas blues

 

The Rusties Blues Band, que ens presentara la seva “new tracklist 2020”, és una banda de Rhythm & Blues, Blues Chicago i Blues per a profans, a cavall entre la Garrotxa i el Ripollès i formada per en Miquel “fingers” a la veu, guitarres i harmònica, en Manel “ràfegues” al piano i hammond, en Quel Pascal “Paski” al baix i contrabaix i en Karlus “hammer” a la bateria. Segons diuen: “El Blues ens ha robat l’ànima i el cor. Amb molt de respecte i humilitat, interpretem cançons de grans artistes del gènere”.

the rusties

L’entrada és de franc.

El blues és sentiment, us hi esperem!