Borsa d´habitatge

Llista de preguntesCategoria: UrbanismeBorsa d´habitatge
Esther López preguntat 3 anys abans

Hola bon dia,
Som una familia de 4 persones ( 2 adults i 2 nenes), i vivim en una casa a Olot a Sant Pere Màrtir, però no ens agrada gaire….vam viure a Sant Feliu de Pallerols i la veritat ens va encantar, però degut a les nostres feines vam venir a viure més aprop encara que no ens agradés.Venim moltes vegades a Riudaura i no hem trobat cap casa o pis per llogar ni en cap inmobiliaria. Hi ha borsa d´habitatge? O una casa rural per portar nosaltres? Moltes gràcies

oacriudaura Administrador contestat 3 anys abans

Ja hem respost a la pregunta.
Moltes gràcies pel vostre interès.

1 Respostes
oacriudaura Administrador contestat 3 anys abans

Bon dia,
Actualment a Riudaura hi ha més demanda que oferta d’habitatges de lloguer.
Des de l’Ajuntament estem portant a terme actuacions i confeccionat un Estudi del parc d’habitatges buits del nucli urbà (http://www.riudaura.cat/lajuntament/dades-ajuntament/estudi-del-parc-dhabitatges-del-nucli-urba/) per tal de millorar aquesta situació.
Si ens feu arribar les vostres dades (podeu venir a l’ajuntament, escriure a infoajuntament@riudaura.cat o trucar-nos al número 972264422), les anotarem per afegir-les a la borsa de llogaters que confeccionarem i tenir-les en compte en cas que ens arribin ofertes d’algun propietari.
Moltes gràcies pel vostre interès en el poble de Riudaura i no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol altre dubte o aclariment.