Fracking

Arnau Vadillo preguntat 3 anys abans

Hola bona tarda, som un grup d’estudiants de ciències ambientals de la universitat autònoma de Barcelona i estem fent un treball en l’assignatura d’administració i política ambiental. Ens van demanar buscar algun cas a Catalunya que hagués tingut impacte i estigués relacionat amb el medi ambient.  El cas és que estem fent el treball sobre l’efecte que va tenir el canvi de jurisdicció envers el fracking i com va afectar a Riudaura, com ha reaccionat l’ajuntament i els ciutadans. Estem bastant interessats i ens està costant una mica trobar informació. Coneixem l’existència de la plataforma contra el fracking de Riudaura, però ens està costant contactar amb ells i sembla que la web ens dóna problemes. Per això us enviem aquest correu directament a l’ajuntament, per si ens podeu proporcionar informació sobre els actors que van participar i les seves posicions ideològiques, els processos que van tenir lloc,..
Si ens podeu posar en contacte amb algun membre de la plataforma també us ho agrairíem moltíssim.
Moltes gràcies

oacriudaura Administrador contestat 3 anys abans

Bon dia,
Ja us hem respost a la pregunta.
Moltes gràcies per contactar amb nosaltres

oacriudaura Administrador contestat 3 anys abans

Hola de nou,
En aquests moments encara no hem rebut comunicació per part vostra i a través de les preguntes a la web no veiem el vostre contacte.
Si ens escriviu a infoajuntament@riudaura.cat us donarem el contacte de la plataforma contra el fracking i qualsevol altra informació que necessiteu.
Salutacions

1 Respostes
oacriudaura Administrador contestat 3 anys abans

Bon dia,
Des de l’Ajuntament ens posem a la vostra disposició per qualsevol pregunta i perquè podeu consultar tota la informació que tenim sobre el fracking.
Si ens escriviu a infoajuntament@riudaura.cat us passarem el contacte de la plataforma contra el fracking de Riudaura.
Moltes gràcies per contactar amb nosaltres a través de les preguntes a la web.