Gossos

Anònim preguntat 4 anys abans

Hola.
 
Voldria comentar que varis propietaris de gossos els passejant deslligats per la via publica, fins i tot causant alguna petita baralla amb els gossos que es porten lligats
Crec si no vaig equivocat es obligat portar-lo lligat. I seria millor per tots no tindre que estar pendent quan passem els gossos degudament que un altre gos deslligat es tiri a sobre del meu o algun altre veí.
 
Espero que es pugui solucionar ja que tot sovint em trobo amb aquest problema.
Gràcies

oacriudaura Administrador contestat 4 anys abans

Ja hem respost a la seva pregunta.
Moltes gràcies per posar-se en contacte amb nosaltres.

1 Respostes
oacriudaura Administrador contestat 4 anys abans

Té raó, les ordenances municipals diuen que:
“En les vies i/o espais públics urbans i on la normativa ho determini, els gossos i altres animals que ho requereixin han d’anar proveïts de corretja o cadena i amb la corresponent identificació de l’animal, i han d’estar subjectats a la persona responsable.”
També indica que els gossos i animals perillosos han d’anar amb morrió i que els propietaris i posseïdors de gossos han de respectar les indicacions dels rètols informatius.
Només queden exempts d’aquestes normes el gossos pigall (que porten les persones cegues) i els gossos de tura que estiguin realitzant la seva feina de conduir un ramat.
Des de l’ajuntament farem una difusió per recordar aquestes normes a tots els propietaris d’animals del poble i prendrem mesures en cas que no es compleixin les obligacions esmentades.
Moltes gràcies per posar-se en contacte amb nosaltres.