QUEIXA PER SOROLLS A LA PLAÇA TIRADORS

Llista de preguntesCategoria: Queixes veïnalsQUEIXA PER SOROLLS A LA PLAÇA TIRADORS
Francisco SÀNCHEZ PÉREZ preguntat 4 anys abans

Bona tarda,
El motiu del present és per tal de presentar una queixa per escrit en referència els sorolls que existeixen al centre cívic, concretament a la zona en la qual es troba ubicat l’aparell desfibril·lador, les nits d’estiu, així com les nits dels caps de setmana i les vigílies de festa, provocat pel jovent del nostre poble.
Aquest jovent acostuma a ajuntar-se en aquest punt ja que a les nits disposen de llum directa la qual és proporcionada pel focus existent en aquesta zona i que funciona en detectar moviment de persones o animals. Aquest espai també és perfecte per aquest jovent ja que proporciona molta intimitat en ser tancat, una part, a la vista de la resta de veïns.
El jovent que acostuma a apropar-se fins a aquest lloc és del poble de Riudaura, i part d’ells (essent la gran majoria) acostuma a anar en ciclomotor.
El soroll és constant, essent soroll de veus i de crits, de riures, d’ampolles de vidre, de llaunes, de motors i de cops de peu (o de puny) a les planxes de ferro del mateix Centre Cívic. Aquest soroll acostuma a apagar-se a altes hores del matí destorbant el descans de la persona sotasignat, i la seva parella, els quals han de treballar el dia següent (fins i tot el cap de setmana). Aquest soroll, les nits d’estiu, és clarament més detectable pel fet de dormir amb les finestres obertes.
 Al dia següent en què el jovent ha estat en aquest emplaçament tot ell es troba en mol malt estat, trobant-se al lloc restes de menjar, de pipes, de bosses de plàstic, de begudes i de branques cremades (ja que també acostumen a fer foc a les nits per tal de no passar fred, amb el conseqüent perill que això comporta).
També s’acostuma a trobar restes d’aquestes “festes” al jardí particular del sotasignat en forma de gots de plàstic i de llaunes de licor.
És parer del sotasignat que la causa per la qual aquest jovent es junta en aquest lloc és per la manca d’algun espai específic per a ells, espai el qual el nostre Ajuntament podria condicionar en algun altre lloc (sempre que sigui possible) per tal que ells es poguessin ajuntar i poguessin “desenvolupar la seva joventut” sense provocar les molèsties que fins ara estan provocant.
Crec que existeixen altres solucions per tal d’evitar aquestes molèsties, però entenc que primer hauria de ser l’Ajuntament el què intentés aportar una solució, en forma de local, a aquest problema, i si el problema continués ja s’optaria per la resta de solucions.
Val a dir que aquest problema fa, com a mínim, dos estius que el portem arrossegant. Gràcies pel vostre temps i espero que podem trobar una ràpida i amistosa solució en la qual totes les parts hi sortim guanyant.
Atentament,
 
Francisco SÀNCHEZ PÉREZ

oacriudaura Administrador contestat 4 anys abans

Bon dia,

Hem donat entrada a la seva queixa per tal que l’equip de govern l’estudiï i miri de donar-hi solució el més aviat possible.

L’informarem puntualment del desenvolupament del procés que ara s’inicia.

Si té qualsevol dubte o li cal més informació, no dubti a tornar-se a posar en contacte amb nosaltres per qualsevol dels mitjans dels que disposem (via presencial, telefònica, per correu electrònic o amb una instància o pregunta a la web riudaura.cat).

1 Respostes
oacriudaura Administrador contestat 4 anys abans

En referència a la seva queixa sobre els sorolls al centre cívic, li escrivim per informar-lo que l’equip de govern ha parlat amb el grup de jovent que hi anaven i que no han de tornar a repetir-se els problemes que van generar la seva queixa.
Si li queda algun dubte o si torna a repetir-se el problema no dubti a tornar-se a posar en contacte amb nosaltres.
Moltes gràcies per confiar en l’ajuntament i l’equip de govern.